×
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα

Για τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ισχύει για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 1,50€. Για να μπορέσουμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε. Η δυνατότητα αντικαταβολής είναι εφικτή για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν το ποσό των 120€. Για παραγγέλειες από 120€ και άνω μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ ΣΕ myPOS

Για να μπορέσετε να πληρώσετε με τον συγκεκριμένο τρόπο θα χρειαστεί να μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας myPOS ώστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Δέχεται όλες τις κάρτες.

PAYPAL
Για να μπορέσετε να πληρώσετε με τον συγκεκριμένο τρόπο θα χρειαστεί να μεταφερθείτε αυτόματα
στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα της Paypal. Εκεί, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε και έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με επιτυχία θα πρέπει να περιμένετε για την αυτόματη μετάβαση στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δε λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας.

TOP