×
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα

Για τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ισχύει για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 1,50€. Για να μπορέσουμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε.

ΜΕΣΩ DEBIT ΚΑΡΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Για να μπορέσετε να πληρώσετε με τον συγκεκριμένο τρόπο θα χρειαστεί να μεταφερθείτε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον τράπεζας PAYCENTER ώστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Δέχεται Mastercard, Visa και Maestro.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
Για την εξόφληση των αγορών σας μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του lbd.gr και στη συνέχεια να στείλετε email με τον αριθμό κατάθεσης και το όνομά σας στο
(email).

PIRAEUS BANK
Αρ. Λογαριασμού: 6667140055880
IBAN: GR28 0171 6670 0066 6714 0055 880

PAYPAL
Για να μπορέσετε να πληρώσετε με τον συγκεκριμένο τρόπο θα χρειαστεί να μεταφερθείτε αυτόματα
στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα της Paypal. Εκεί, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε και έπειτα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας με επιτυχία θα πρέπει να περιμένετε για την αυτόματη μετάβαση στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δε λάβετε το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας.

TOP