×
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων ή αλλαγή γίνεται δεκτή εάν:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
  • Η αλλαγή ενός προϊόντος γίνεται χέρι με χέρι με τον courier. Εμείς σας καλύπτουμε την επιστροφή και εσείς χρεώνεστε μόνο τα επόμενα μεταφορικά.

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 5 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας και κοστίζουν 4€.

Εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα ταχυδρομικά έγγραφα (voucher) που αποδεικνύουν την συναλλαγή, μπορείτε τότε να επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 2310948466 για να το επιστρέψτε. Οι αλλαγές γίνονται χέρι με χέρι με τον διανομέα. Σας στέλνουμε δηλαδή το νέο σας δέμα έπειτα από την συνεννόηση μας και την ώρα που θα το παραλάβετε δίνετε εσείς το προϊόν που επιστρέφετε, σε άρτια κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο ή είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το αντικαταστήσετε εντελώς δωρεάν αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας και μας στείλετε με e-mail μια φωτογραφία του ελαττωματικού ή του λάθος προϊόντος.

Επιστροφή χρημάτων

Εφόσον θέλετε επιστροφή χρημάτων,παρακαλούμε να αποστείλετε τα ρούχα στην αρχική τους κατάσταση με την ετικέτα τους, με δικά σας έξοδα με οποιοδήποτε κούριερ θέλετε στην διευθυνση μας (Ι. Πανταζίδου 36,Πυλαία Θεσσαλονίκης τ.κ 54352). Διαφορετικά, για δική σας διευκόλυνση, ειδοποιούμε έμεις την δική μας εταιρία να παραλάβει το δέμα από εσάς με κόστος μεταφορικών 6€ το οποίο αφαιρείται από το σύνολο των χρημάτων της επιστροφής. Μαζί με το δέμα θα συμπεριλάβετε ένα χαρτί με τον αριθμό λογαριασμού IBAN, την τράπεζα στην οποία ανήκει, το όνομα του δικαιούχου με αγγλικούς χαρακτήρες, το κινητό σας και το όνομά σας όπως το έχετε στο facebook καθώς επίσης και το ποσό που πληρώσατε. Μόλις το λάβουμε, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων και θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας τα χρήματα την πλησιέστερη Τετάρτη. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται σε προϊόντα που φέρουν έκπτωση από 50% και άνω.

TOP