×
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€ σε όλη την Ελλάδα

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων ή αλλαγή γίνεται δεκτή εάν:

  • Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Το προϊόν δεν είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο.
  • Η αλλαγή ενός προϊόντος γίνεται χέρι με χέρι με τον courier. Εμείς σας καλύπτουμε την επιστροφή και εσείς χρεώνεστε μόνο τα επόμενα μεταφορικά.

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 5 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας και κοστίζουν για την Ελλάδα 4€.

Εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα ταχυδρομικά έγγραφα (voucher) που αποδεικνύουν την συναλλαγή, μπορείτε τότε να επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 693 329-3083 για να το επιστρέψτε. Οι αλλαγές γίνονται χέρι με χέρι με τον διανομέα. Σας στέλνουμε δηλαδή το νέο σας δέμα έπειτα από την συνεννόηση μας και την ώρα που θα το παραλάβετε δίνετε εσείς το προϊόν που επιστρέφετε, σε άρτια κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

Το κόστος επιστροφής παραγγελίας από την Κύπρο επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδοθεί είναι λανθασμένο ή είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το αντικαταστήσετε εντελώς δωρεάν αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας και μας στείλετε με e-mail μια φωτογραφία του ελαττωματικού ή του λάθος προϊόντος.

Επιστροφή χρημάτων

ΕΛΛΑΔΑ

Εφόσον θέλετε επιστροφή χρημάτων,παρακαλούμε να αποστείλετε τα ρούχα στην αρχική τους κατάσταση με την ετικέτα τους, με δικά σας έξοδα με οποιοδήποτε κούριερ θέλετε στην διεύθυνσή μας (Ι. Πανταζίδου 36,Πυλαία Θεσσαλονίκης τ.κ 54352). Διαφορετικά επιστρέφετε το δέμα την Acs courier με χρέωση παραλήπτη (δηλαδή δική μας οπότε δε πληρώνετε κάτι στην κούριερ εκείνη την στιγμή) και σας αφαιρείτε μετέπειτα το κόστος μεταφορικών 6€ από το σύνολο των χρημάτων της επιστροφής του προϊόντος. Μαζί με το δέμα θα συμπεριλάβετε ένα χαρτί με το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα στην οποία ανήκει, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου και το κινητό σας. Τα έξοδα των μεταφορικών και της αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Μόλις το λάβουμε θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας τα χρήματα την πλησιέστερη Τετάρτη. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται σε προϊόντα που φέρουν έκπτωση από 50% και άνω.

ΚΥΠΡΟΣ

Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων.

TOP